Sotkamon Jymy-Pesis Ry Uncategorized Viime viikon otteluiden satoa

Viime viikon otteluiden satoa

Viime viikon otteluiden satoa post thumbnail image

Kuva: Eveliina Hassinen

Sotkamon Jymyn B-poikien Superpesisjoukkue hävisi keskiviikkona Kiteellä 2-0 (2-1, 7-6). Palkitut olivat Atte Pelkonen (kl 6/7, 0/1) ja Valtteri Virtanen (kl 6/8, 3/0). Jymy johtaa tappiosta huolimatta lohkoaan, runkosarjaa on jäljellä kaksi ottelua.

B-poikien ykköspesisjoukkue päihitti Vimpelin Vedon perjantaina Marjex Stadionilla puhtaasti 2-0 (3-2, 8-5). Palkinnon saivat Konsta Karjalainen (kl 5/7, 3/1) ja Olavi Heikkonen (kl 3/5, 1/0). Voitolla sotkamolaiset etenivät hyvin lähelle lopputurnauspaikan varmistamista. Runkosarjaa on jäljellä kaksi ottelua.

Naisten Suomensarjajoukkue pelasi lauantaina Oulaisen Huimaa vastaan. Kainuulaiset voittivat ottelun 2-1 (11-0, 6-7, 1-0). Palkinnot nappasivat Neija Valli (kl 8/12, 1+0/3) ja Saara Kokko (kl 5/9, 1+2/4). Naiset ovat lohkossaan sijalla viisi.

B-tyttöjen Ykköspesis kärsi torstaina tappion Haapajärven Pesä-Kiiloja vastaan lukemin 2-1 (8-3, 4-6, 2-2, k4-3). Palkinnot saivat Sanni Kankkunen (kl 6/7, 2/2) ja Saara Kokko (kl 10/13, 1+1/2). Tytöt ovat lohkossa sijalla kuusi.

C-ikäiset huilivat tänään alkavaa kauden päätapahtumaa, eli Oulun Nuorisoleiriä silmälläpitäen. C-pojat pelaavat leirillä kilpa- ja pelisarjaa, tytöt pelisarjassa.

D-ikäiset pelasivat valtakunnallisella Suurleirillä Joensuussa. D-poikien kilpasarjan joukkueen sijoitus oli 17. Tuloksena leiriltä oli neljä voittoa, yksi tasapeli ja viisi tappiota. Pelisarjan joukkue pelasi myös 10 ottelua. Heillä tuloksena oli kolme voittoa, kaksi tasapeliä ja viisi tappiota, sijoitus leirillä 51. Joukkueiden tsemppareina palkittiin esimerkilliset Milo Kyllönen ja Jami Polvinen. D-poikien pelisarjan Itä-Länsi-ottelussa Jymyä edustivat Juho Helenius ja pelinjohtaja Mika Hakkarainen.

D-tyttöjen kilpasarjajoukkue pelasi leirillä 11 ottelua. Näistä saalistettiin 7 voittoa ja 4 tappiota, mutta tasaisessa alkulohkossa joukkue jäi hännille ja pelasi alempaa loppusarjaa: sijoitus oli 17. Tsempparina palkittiin Siiri Tervo. Tyttöjen kilpasarjan Itä-Lännessä Jymyä edusti Siiri Immonen.

E-pojat pelasivat sunnuntaina tuplapelit Oulun Lippoa vastaan. Lippo oli parempi 2-1k (2-5, 8-3, 5-3) ja 2-0 (6-5, 13-0). Palkinnoille Antti Korhonen ja Artturi Kääriäinen. Pelisarjan joukkue pelasi KPK:ta vastaan torstaina. KPK voitti ottelun 13-12. Palkitut olivat Sulo Moilanen ja Joona Härkönen. 

F-pojat pelasivat lauantaina Nivalassa kaksi voitokasta ottelua. Iin Urheilijat kaatui lukemin 20-2 ja Nivala-Pesis 21-16. Palkitut Robert Kemppainen ja Rami Lukkari. Sunnuntaina pojilla oli kolmen ottelun päivä Kempeleessä. Ensimmäisessä ottelussa Jymy voitti Muhoksen Pallo-Salamat 19-6. Toisessa ottelussa Kempeleen Kiri White oli parempi lukemin 7-1. Viimeisestä ottelusta Kirin Blue -joukkuetta vastaan sotkamolaiset taistelivat voiton niukasti 6-5. Palkinnoille Santeri Kemppainen, Eemil Korhonen ja Santeri Sivonen.

F-tytöt pelasivat sunnuntaina kaksi peliä Muhoksella. Tytöt voittivat Oulun Lipon puhtaasti 2-0 (14-8, 15-8). Muhoksen Pallo-Salamista voitto tuli kotiutuskilpailun jälkeen 2-1 (8-4, 9-11, k7-6). Palkinnoille Justiina Piirainen, Hilma Arffman, Peppi-Maria Piipponen ja Emma Koistinen.

Teksti: Mikke Tschesmenski

SOTKAMON TENAVALEIRIN ITÄ-LÄNSI PELIEN PELAAJAT JA TUOMARIT VALITTU!SOTKAMON TENAVALEIRIN ITÄ-LÄNSI PELIEN PELAAJAT JA TUOMARIT VALITTU!

Sotkamossa parhaillaan käynnissä olevan pesäpallon valtakunnallisen Tenavaleirin Itä-Länsi ottelut pelataanlauantaina 23.7.22 klo 17.30 alkaen Sotkamon Marjex- Stadionilla poikien osalta ja Salmelan tekonurmellatyttöjen osalta. Pelisarjan pelit alkavat klo 17.30 ja kilpasarjan